NIEUW in Heerhugowaard! ZZE Transformation Academy

Behoefte aan persoonlijke groei en transformatie?

Vraag informatie aan en schrijf je in, als je een training wilt volgen. Er is een uitgebreid programma voor GROEI en TRANSFORMATIE voor vrouwen onder de leiding van enthousiaste professionals, ieder met een eigen specialisme.
Of ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte voor 1-op-1 coaching, training, bijeenkomst of flexwerken.
De basis van de academy is Bijbels georiënteerd.

Niet overleven maar leven

Geen categorie

Vasthouden of loslaten

Ik weet niet hoe het met jou zit maar wanneer hou je vast en wanneer laat je los? En dit kan gaan over werk of privé. Het heeft alles te maken met keuzes die gemaakt moeten worden. Soms kan het snel, soms heb je er jaren voor nodig. Op werkvlak, kun je je regelmatig afvragen of je wel op de goede plek zit, of je werk zinvol is of er voldoende afwisseling en ontwikkeling is. Op privé vlak, kan het zijn dat je in een verkeerde relatie zit omdat je partner niet naar je omziet of dat alles op jou neerkomt of dat er is geen liefde meer. Of je hebt de verkeerde mensen om je heen, die geen rekening met jou houden.

Er kunnen lastige omstandigheden zijn die het moeilijk maken om de juiste keuze te maken. Soms is het al moeilijk om voor jezelf op te komen en de keuze te maken omdat je denkt aan de ander en niet aan jezelf. Is het egoïstisch om aan jezelf te denken? Ik heb daar ook mee geworsteld. En ik heb geleerd dat het okee is om in zekere zin egoïstisch te zijn. Bij mij is het een lange weg geweest. En voor jou hoeft dat niet zo te zijn omdat ik de tools daarvoor heb en deel ik graag. Ken je dat verhaal van een ouder en kind in een vliegtuig? Dat vliegtuig heeft last van turbulentie en het ziet er niet goed uit. De luchtdruk valt weg in de cabine en de zuurstofmaskers komen eruit. Met nadruk wordt de ouder geinstrueerd om eerst zelf het masker op te doen en dan bij het kind. Dat is niet voor niks! Laat het even op je inwerken.

Een andere vraag. Hoe denk je keuzes maken als je niet weet wat je wil? Dat is niet te doen. Ik kan je zeggen dat diep in je hart, het antwoord ligt. En dat hart vinden, kan best wat moeite kosten. En daar kan je wel wat professionele hulp bij gebruiken, denk ik. Dusseh….vraag mij gewoon. Mijn advies: blijf dicht bij jezelf en de mensen die het beste met je voor hebben. Jij weet precies wie dat is of zijn. Het hoeft trouwens maar 1 iemand te zijn. Laat los alles wat negatief is, wat energie opslokt en niets oplevert! Ik weet, het is niet eenvoudig maar wel de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *