NIEUW in Heerhugowaard! ZZE Transformation Academy

Behoefte aan persoonlijke groei en transformatie?

Vraag informatie aan en schrijf je in, als je een training wilt volgen. Er is een uitgebreid programma voor GROEI en TRANSFORMATIE voor vrouwen onder de leiding van enthousiaste professionals, ieder met een eigen specialisme.
Of ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte voor 1-op-1 coaching, training, bijeenkomst of flexwerken.
De basis van de academy is Bijbels georiënteerd.

Niet overleven maar leven

Kijk in de spiegel als je wil weten hoe je eruit ziet. Kijk in je hart als je wil weten hoe je werkelijk bent.

Koning Salomo | Spreuken 27:19 Basisbijbel

Mijn naam is Gwen Gouvernante en ik ben er om je te laten zien hoe je na traumatische ervaringen jezelf kunt worden. Als Trauma Informed Practitioner coach en ervaringsdeskundige, begrijp ik de uitdagingen die gepaard gaan met een leven met een dergelijke last. Maar ik geloof dat het anders kan!

Ik ben niet alleen een professional, maar ook een kind van God die gelooft en werkt volgens bijbelse principes. Ik help jou jezelf te (her)ontdekken, jezelf te omarmen en een leven op te bouwen dat bij jou past. Ik coach en informeer je over het hoe, waarom en wat over trauma zodat je jezelf met al het gedrag en de emoties, beter kunt begrijpen, zodat het herstel kan beginnen.

Dus als je klaar bent voor dit proces van zelfontdekking en herstel. Neem dan contact met me op en laten we samen beginnen aan een levensreis. Het is nu jouw tijd! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent!