Niet overleven maar leven

Kijk in de spiegel als je wil weten hoe je eruit ziet. Kijk in je hart als je wil weten hoe je werkelijk bent.

Koning Salomo | Spreuken 27:19 Basisbijbel

Welkom bij ZZE Coaching voor vrouwen! Mijn naam is Gwen Gouvernante en ik ben hier om je te laten zien hoe je na trauma’s zoals huiselijk geweld en seksueel misbruik weer zelfbewust, zelfverzekerd en evenwichtig kunt worden. Als ervaren coach en zelf ervaringsdeskundige begrijp ik de pijn en uitdagingen die gepaard gaan met het herstellen van traumatische ervaringen, maar ik geloof ook in de kracht van herstel en groei.

Ik ben niet alleen een coach, maar ook een kind van God die gelooft in het belang van coaching volgens bijbelse principes. Ik ben hier om je te helpen jezelf te ontdekken, je talenten te omarmen en je leven weer op te bouwen. Bij ZZE Coaching krijg je geen oppervlakkige adviezen, maar diepgaande coaching die je zal helpen om jezelf te bevrijden van negatieve gedachten en overtuigingen die je belemmeren in je dagelijkse leven.

Dus als je klaar bent om Gods kracht in jezelf te ontdekken en je leven weer in eigen hand te nemen, neem dan contact met me op en laten we samen beginnen aan een reis van groei en herstel. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent!