NIEUW in Heerhugowaard! ZZE Transformation Academy

Behoefte aan persoonlijke groei en transformatie?

Vraag informatie aan en schrijf je in, als je een training wilt volgen. Er is een uitgebreid programma voor GROEI en TRANSFORMATIE voor vrouwen onder de leiding van enthousiaste professionals, ieder met een eigen specialisme.
Of ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte voor 1-op-1 coaching, training, bijeenkomst of flexwerken.
De basis van de academy is Bijbels georiënteerd.

Niet overleven maar leven

Ga voor jouw persoonlijke groei en geluk

Ik begrijp de pijn en uitdagingen waarmee vrouwen te maken hebben die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen zoals huiselijk geweld en seksueel misbruik. Ik ben gepassioneerd over het begeleiden van vrouwen op hun unieke reis naar herstel en het vinden van hun kracht en evenwicht.

Mijn coaching is gebaseerd op bijbelse principes, die stevigheid en stabiliteit geeft. Of je nu worstelt met angst, depressie, laag zelfvertrouwen of andere uitdagingen, ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw pad naar genezing en persoonlijke groei.

Er wordt een specifiek en passend programma gemaakt dat uniek is omdat jij ook uniek bent. Dit is altijd in samenspraak. Jij houdt de regie want het is jouw proces! Ik help jou jezelf weer op te bouwen tot een zelfverzekerde en evenwichtige vrouw.