Word een zelfbewuste, zelfverzekerde en evenwichtige vrouw

No one is you and that is your superpower

Ik help jou totdat jij jezelf ziet als mooi, waardevol en vol potentie. Tijdens het coachingtraject sta ik naast jou, motiveer en activeer ik jou om te worden wie jij werkelijk bent; jouw EIGEN ik. De persoon die al die tijd, binnenin verscholen zat. In dit traject leer je jezelf als het ware opnieuw kennen. Je leert jezelf lief te hebben om wie JIJ bent. Jij wordt een zelfbewuste, zelfverzekerde en evenwichtige vrouw!

In mijn coaching maak ik gebruik van de TotalBalance methode, een praktische en effectieve methode volgens bijbelse principes. Deze methode is een mix van therapie en coaching.

Intakegesprek: we starten altijd met een intakegesprek. Dit vindt plaats in een ontspannen en veilige setting. Ik stel mezelf voor en ik geef een uitleg over mijn werkwijze. Voor een prettig en soepel coachingsproces is het belangrijk dat er een klik is. Ik help jou door te luisteren en vragen te stellen zodat helder wordt waar jij aan wilt werken. Duur: 1,5 uur. Kosten: geen.

Coachsessie: na het intakegesprek, gaan we, als we het er allebei mee eens zijn, door met het coachtraject (gemiddeld 20 coachgesprekken) van de TotalBalance methode. Je ontvangt een werkboek, die helemaal van jou is. Dit werkboek is een belangrijk middel in jouw persoonlijke groeiproces. In deze methode ga je aan het werk met jouw verleden, heden en toekomst.

Jouw investering is gebaseerd op onderstaande inkomenstabel. Duur per sessie: 1,5 – 2 uur.

InkomenscategorieNetto maandinkomenTarief per sessie (incl. btw)
1< € 1.000€ 75
2€ 1.000 – € 2.500€ 87
3€ 2.501 – € 4.000€ 102
4> € 4.000€ 114
Tarieven coachsessie volgens inkomenscategorie per 1 november 2021

Nazorg: Na afronding van het coachingstraject, bied ik een nazorgsessie van 30 minuten aan. Na ongeveer 3 maanden, neem ik hiervoor telefonisch contact met je op. Samen lopen we door hoe het nu gaat en of je nog content bent. Dit is geheel vrijblijvend. Zie het als een extraatje, een liefdevol gebaar of een ruggesteuntje.