Word een zelfbewuste, zelfverzekerde en evenwichtige vrouw

No one is you and that is your superpower

Ik help jou totdat jij jezelf ziet als mooi, waardevol en vol potentie. Tijdens het coachingtraject sta ik naast jou, motiveer en activeer ik jou om te worden wie jij werkelijk bent; jouw EIGEN ik. De persoon die al die tijd, binnenin verscholen zat. In dit traject leer je jezelf als het ware opnieuw kennen. Je leert jezelf lief te hebben om wie JIJ bent. Jij wordt een zelfbewuste, zelfverzekerde en evenwichtige vrouw!

In mijn coaching ondersteun ik en geef ik jou, passende ondersteuning die uniek is omdat jij ook uniek bent! Ik ga vooral voor praktisch en effectief zodat je er echt wat mee kunt. Coachen doe ik, volgens bijbelse principes.

Intakegesprek: we starten altijd met een intakegesprek. Dit vindt plaats in een ontspannen en veilige setting. Ik stel mezelf voor en ik geef een uitleg over mijn werkwijze. Voor een prettig en soepel coachingsproces is het belangrijk dat er een klik is. Ik help jou door te luisteren en vragen te stellen zodat helder wordt waar jij aan wilt werken. Duur: 1,5 uur. Kosten: geen.

Coachsessie: na het intakegesprek met een wederzijdse klik, starten we het coachtraject. We zullen samen tot een duidelijke formulering komen van jouw hulpvraag. De duur per sessie is 1,5 tot 2 uur. Jij behoudt de regie in de sessies.

Nazorg: Na afronding van het coachingstraject, bied ik een nazorgsessie van 30 minuten aan. Na ongeveer 3 maanden, neem ik hiervoor telefonisch contact met je op. Samen lopen we door hoe het nu gaat en of je nog content bent. Dit is geheel vrijblijvend. Zie het als een extraatje, een liefdevol gebaar of een ruggesteuntje.