NIEUW in Heerhugowaard! ZZE Transformation Academy

Behoefte aan persoonlijke groei en transformatie?

Vraag informatie aan en schrijf je in, als je een training wilt volgen. Er is een uitgebreid programma voor GROEI en TRANSFORMATIE voor vrouwen onder de leiding van enthousiaste professionals, ieder met een eigen specialisme.
Of ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte voor 1-op-1 coaching, training, bijeenkomst of flexwerken.
De basis van de academy is Bijbels georiënteerd.

Niet overleven maar leven

In 2021 is dit notitieboekje over braindumpen ontstaan. Dit boekje is een hulpmiddel voor mensen op zoek zijn naar rust, ruimte en orde in het hoofd. Bestellen gaat via Amazon door op de juiste pagina op de link te klikken.

Op 6 januari 2024 verhuisd de coachpraktijk ZZE Coaching voor Vrouwen officieel naar Heerhugowaard. Deze locatie is groter maar in huiselijke sfeer ingericht. Er is meer ruimte en dit geeft meer mogelijkheden.

Een verhuizing dus ook een nieuw jasje voor het logo van ZZE Vrouwencoaching. Vanaf nu ZZE Coaching voor Vrouwen.

De nieuwe coachruimte geeft meer mogelijkheden: ZZE Transformation Academy is geboren. De academy is een plek die prettig is om trainingen, workshops te geven. Vooral voor opbouw, persoonlijke ontwikkeling en ontmoeten. De ruimte beschikt over 1 grote trainingsruimte en 3 kleinere ruimten voor 1-op-1 gesprekken. En de ruimten zijn geschikt als flexwerkplek.